Vi jobbar på med båt och motorleveranser, samt bottenmålningar, poleringar, sjösättningar. Nu har vi nästan 75 båtar avtäckta och sjösatta, det är samma sak varje år, vi tror att vi sjösatt “runt 30” båtar…..men tittar tillbaka i bokningssystemet och ser att det är betydligt fler……

Båtleveranserna rullar på, tyvärr är Kimple redan slutsålt fram till midsommar, då det kan fyllas på med några få båtar-här ställer leveranserna till det. HR har vi slut på alla modeller utom HR 445 för rorkult och HR 445 styrpulpet.

Motorer är i princip lika illa, vi har Suzuki DF 2,5 kort och lång, Mercury F 5 LPG gasol kort och lång, Suzuki DF 8 AS och DF 9,9 AS, Mercury F 60 EFI i lager…..här kan det komma hem Suzuki DF 50 och Mercury F 50 EFI under april/maj….men vi vet inte riktigt. Övriga motorstorlekar har vi restorder på de flesta …. men vet ej vad som kommer.