Nu går vi in i påskveckan och solen gör vad den kan, för att vi ska kunna börja med vårutrustningarna.

Vi har idag, söndag 25 mars, 38 cm is utanför bryggorna !!
Kommer värmen, om det blåser lite och vattnet stiger kan det ändå bli sjösättningar om ca 3 veckor….vi hoppas.

Vi har fyllt upp försäljningen med oljor från Gulf, Mercury/Quicksilver och Suzuki/Motul, hydraulstyrningar från Teleflex BayStar, trimplanssatser Bennett, filter, anodsatser, propellrar, batterier från Tudor/Exide och Optima mm, men även såklart med bottenfärg från Jotun, polish/wax, penslar, rollers, mm mm.

Vi har motorer från Evinrude, Mercury, Suzuki och Lombardini i vår utställning – kom ner och prata med oss – motormodeller, tillbehör, märkesförsäkring, garantier mm och få en broschyr. Vi har även nya Watski och Hansen marinkataloger hemma!

Vi kommer att vänta lite med GB-glass…..värmen måste komma först.

Våra öppettider under påsken är Måndag – skärtorsdag 7 – 16, långfredag och påskdagen stängt, påskafton lördag och måndag annandag påsk 10 – 13.