Vi har nu sjösatt och levererat drygt 200 av våra 350 vinterkunder och “jobbtoppen” är nådd, nu är det lite mindre tryck några veckor framåt.
Vi ligger fortfarande kvar på ca 3 nymotormonteringar i veckan, men tyvärr är våra båtar slut för säsongen……både Sting och Ockelbo AL har sålt över förväntan och vi får inte fram fler under sommaren.

Vi kommer i höst att ersätta “bortre skjulet” , dvs det sista av våra gamla båthallar, med en ny modern båthall. Den nya hallen blir lite större och kommer att få lackbås, motormonteringsdel samt båtförvaring i ställage. Den kommer också att inhysa reningsanläggningen till nya spolplattan och ett nytt “soprum” med miljösortering för olja, filter, batterier, sopor mm.

När vi ändå har anläggningsmaskiner på plats bygger vi en till upptagningsramp, till vänster om bryggan vid nuvarande ramp.
Vi har så mycket trafik på rampen höst och vår att vi måste ha en ramp till…..

Vi har fått mycket mer tryck på verkstan och motorreparationer på Evinrude, Mercury och Tohatsu i år och räknar med att få mycket med Mercruiser när vi satsar fullt på det i höst, så vi är mycket glada att ha knutit en nyanställd mekaniker till oss från 8/6 i år – Jesper Nilsson kliver rätt in i verksamheten, han har sommarjobbat och praktiserat i flera år hos oss och kan våra produkter.